Nieuwe Revu 42 is nu uit!

Vanaf vandaag kun je weer genieten van een knisperend verse Nieuwe Revu, barstensvol fraaie plaatjes en sterke praatjes. Over wat dan allemaal? Moet je ff doorscrollen.

Nieuwe Revu 42 is nu uit!

'Ik vermoordde JFK!' Vanaf deze week draait de superheldenfilm Venom: Let There Be Carnage in de Nederlandse bioscopen. Een belangrijke rol wordt gespeeld door Woody Harrelson, die zoals vaker excelleert als slechterik. Voor ons coververhaal keek Erik Brouwer niet alleen naar Woody, maar vooral naar zijn vader. Die excelleerde ook als slechterik, maar dan voor het echie: Charles Harrelson was een huurmoordenaar die naar eigen zeggen zelfs betrokken was bij de aanslag op Kennedy.

‘Ik ga gauw over mijn grenzen heen.’ Hij speelt al sinds mensenheugenis de rol van Rik de Jong in de soap GTST. Ferri Somogyi (48) probeerde zijn carrière ooit uit te bouwen in Amerika, maar is nu naast soapacteur ook ondernemer en vader. Zijn gezondheid houdt hij nauwlettend in de gaten, want: ‘Mijn vader, biologische moeder en broer zijn overleden; allemaal gezeik met het hart.’

‘Jon Bon Jovi zat hier met zijn ouders. Eric Clapton las meestal een boek. Alleen die zanger van Oasis was helemaal doorgedraaid. Die moest elk kwartier naar zijn kamer’ Er was wat gesputter te horen toen vorig jaar het American Hotel aan het Leidseplein werd getransformeerd tot Hard Rock Hotel Amsterdam. Van art nouveau-monument tot themahotel: het moest niet gekker worden. Toch was het American altijd al veel meer rock-’n-roll dan de collega-hotels. En niemand weet dat beter dan de man die in Bar Americain 36 jaar lang de glazen vulde: Cor Juffermans.

Ook dit nummer puilt weer uit van de fraaie fotoreportages, beeldverhalen en nieuwsfoto’s. Over Marc Dutroux en de Witte Mars, de vijftigste verjaardag van Sacha Baron Cohen en de Godfather of Harlem, een nieuw Gangsterepos van niveau. Verder in ons nieuwe nummer zoals elke week een strip van Hein de Kort, de scherpste columns en de beste series, films en muziek die deze week te bieden heeft.

Nieuwe Revu 42 is nu te koop in de winkel of hier te bestellen. Liever een abonnement? Maak dan gebruik van onze herfstactie en krijg 7x Nieuwe Revu voor maar €15,-. Veel plezier!