Bij de koffie: Nederland belachelijk laag op duurzaamheidslijst, WK-arbeiders Qatar uitgebuit en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Nederland scoort belachelijk slecht qua duurzaamheid

Nederland is ver verwijderd van de doelstellingen die zijn afgesproken in de Europese richtlijn voor Hernieuwde Energie voor 2020. Alleen Frankrijk doet het slechter, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat baseert zich op cijfers van Eurostat, het bureau van de Europese Unie.

Lastpak naar aso-azc (die kop van De Telegraaf hebben we maar in ere gehouden)

Asielzoekers die zich misdragen, worden in de toekomst in een aparte opvang gezet. Het kabinet is al aan de slag gegaan met het creëren van deze ’aso-azc’s’.

Cruijff op shirt FC Barcelona tijdens El Clásico

FC Barcelona treedt in de klassieker met Real Madrid aan met shirts met daarop 'Gràcies Johan', oftewel 'Bedankt Johan'.

Arbeiders WK Qatar worden nog steeds uitgebuit

In Qatar worden nog steeds arbeidsmigranten uitgebuit die werken aan projecten voor het wereldkampioenschap voetbal van 2022. Amnesty International concludeert dat in een onderzoek dat donderdag verschijnt.