Winnaar en verliezer van de dag: Afghaanse Messi vs. laffe anonieme nazi's

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Murtaza Ahmadi

De Afghaanse jongen die beroemd werd door zijn handgemaakte voetbalshirt van topvoetballer Lionel Messi, heeft nu een echt shirt van zijn idool. Nadat iemand de foto van de jongen in een geïmproviseerd shirt op sociale media plaatste, ontstond een zoektocht naar de kleine Messi-fan.

Vandaag bevestigde het management van Messi dat Murtaza Ahmadi een echt shirt van het Argentijnse elftal heeft gekregen, met daarop een handtekening van de aanvaller die vijf keer tot beste voetballer ter wereld werd uitgeroepen.

Verliezer van de dag: laffe anonieme nazi

Meerdere moskeeën in Nederland hebben vandaag een dreigbrief gekregen. Daarop staat een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland afgebeeld. Hier is dus iemand zoet mee geweest, om vervolgens naar de brievenbus gelopen en het briefje anoniem te versturen. Trieste debiel en een enorme lafaard. Zet er dan je afzender bij als je zogenaamd ballen hebt.