Bij de koffie: Palin steunt Trump, Jennifer Lawrence minnares Fidel Castro en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.

Palin spreekt steun uit voor Trump

Voormalig vicepresidentskandidaat en realityster Sarah Palin steunt Donald Trump in zijn strijd om de presidentskandidaat voor de Republikeinen te worden. The New York Times heeft een verklaring van de Trump-campagne in handen waarin zij zegt “trots” te zijn om de miljardair te steunen. Lees verder.

Bitcoin-bende opgerold

De fiscale recherche heeft tien mensen aangehouden en vijftien adressen doorzocht in het kader van een groot internationaal bitcoins-onderzoek. Alle gearresteerden worden verdacht van witwassen. Lees verder.

Aanslag op Pakistaanse universiteit

Bij een terroristische aanslag op een universiteit in het Pakistaanse Charsadda zijn woensdag volgens hulpverleners minstens vijftien doden en tientallen gewonden gevallen. Lees verder.

Jennifer Lawrence speelt minnares Fidel Castro

Jennifer Lawrence gaat in de huid kruipen van Marita Lorenz die ooit zwanger raakte van Fidel Castro. In de biografische film staat de Duitse Lorenz centraal, die na haar affaire met Castro door de CIA werd ingeschakeld om mee te werken aan een plan om de Cubaanse leider te liquideren. Lees verder.