Winnaar en verliezer van de dag: Vera Bergkamp vs. Brad Pitt

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Vera Bergkamp

D66 kamerlid Vera Bergkamp kan met de initiatiefwet voor gereguleerde hennepteelt rekenen op een Kamermeerderheid. Na haar jarenlange inzet voor de ontwikkeling is het dan eindelijk zo ver.

De gewone burger mag nu ook eens de vruchten toppen gaan plukken van de teelt door de geheven belastingen. Onze zegen heeft ze.

Verliezer van de dag: Brad Pitt

De FBI is op de hoogte van de beschuldigingen van kindermishandeling, naar verluidt gepleegd door Brad Pitt. Hij zou zich wanordelijk hebben gedragen jegens zijn 15-jarige zoon Maddox, tijdens een internationale vlucht. Dit valt onder de jurisdictie van de FBI.

Het bureau zegt zich te gaan buigen over de zaak. Dit incident zou de druppel zijn geweest in het huwelijk met Angelina Jolie. Zelfs sterren als Brad Pitt zijn niet onschendbaar.