Winnaar en verliezer van de dag: Vladimir Putin vs. Eric Nolet (oud-directeur stichting ALS)

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met co...

In Nieuwe Revu iedere week aandacht voor een winnaar en verliezer. Maar het is natuurlijk zonde om niet dagelijks met complimenten en modder te smijten. Dus doen we dat wel.

Winnaar van de dag: Vladimir Putin

De politie in het Amerikaanse West Palm Beach heeft Vladimir Putin opgepakt, wegens huisvredebreuk in een supermarkt. Het gaat echter niet om de Russische president, maar om zijn naamgenoot uit Florida. Allemaal niet zo erg. Wel erg veel kudos voor zijn naam, wat hem ondanks zijn wat rare gedrag de winnaar van de dag maakt.

Verliezer van de dag: Eric Nolet

Het OM eist een jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen oud-directeur Eric N. van de stichting ALS voor verduistering van ruim 300.000 euro en valsheid in geschrifte.

N. zou als directeur van de stichting ALS 177.000 euro overgemaakt hebben naar zijn eigen rekening. Om dat weer terug te betalen, zou hij 143.000 euro hebben ontvreemd van de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek, waar hij penningmeester was.