Bij de koffie: Frank de Boer stapt op, een derde Nederlanders homofoob en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Ajax-trainer Frank de Boer stapt op na teleurstellend seizoen

Frank de Boer en Ajax hebben een overeenkomst bereikt over de ontbinding van het contract van de coach. De Boer weet nog niet wat hij nu gaat doen, maar sluit een jaar geen voetbal niet uit.

Een derde Nederlanders heeft moeite met zoenende mannen

32 procent van de Nederlanders heeft moeite met zoenende homo's. Met zoenende hetero's heeft slechts 12 procent moeite. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Het gaat om een onderzoek onder 1.919 Nederlanders.

Italië erkent geregistreerd partnerschap tussen homoseksuelen

Als laatste West-Europese land erkent Italië een wettelijk partnerschap tussen twee mensen van hetzelfde geslacht. De nieuwe wet is het resultaat van een lange strijd tussen de Katholieke Kerk en de Italiaanse premier Renzi over de erkenning van homoseksualiteit.

'Meer snelwegen aanleggen om verkeersdrukte te verwerken loont niet'

Het Centraal Planbureau en het Planbureau voor Leefomgeving concluderen dat het aanleggen van snelwegen verkeersdrukte niet voorkomt. Hiermee komen zij naar buiten na een onderzoek naar mogelijke oplossingen voor het fileprobleem in Nederland.

We zouden zeggen, luister nou eens naar Johan Cruijff. "Als de voorste gewoon wat harder rijdt, is iedereen sneller van de weg af."