7 redenen waarom jij deze lente de cultserie Archer kijkt

Inmiddels is op Netflix seizoen 7 van de Amerikaanse cultserie Archer weer te zien. Als een soort cross-over van The Off...

Inmiddels is op Netflix seizoen 7 van de Amerikaanse cultserie Archer weer te zien. Als een soort cross-over van The Office en James Bond volgt Archer het leven op het kantoor van de International Secret Intelligence Service, nogal ongelukkig afgekort tot ISIS.

Net als The Office wordt de serie gedragen door de hilarische personages, maar worden deze afgewisseld met spannende actiescènes en ongemakkelijk veel seks. De serie volgt de missies van 's werelds meest gevaarlijke spion: Sterling Archer (codenaam: Duchess), die hij onder leiding van zijn moeder Malory Archer en samen met de sexy agente Lana Kane met wisselend resultaat volbrengt. Het speelt zich af in een onduidelijke periode met zowel de KGB als cyborgs en er wordt behoorlijk veel gezopen.

Lees ook: Trailer gortdroge animatieserie Animals; dit wordt een hit

Voor de mensen die nog geen trouwe kijkers van de serie zijn, hier zeven 'redenen' om nog voor het weekend alle voorgaande seizoenen in te halen.

1. Sterling Archer kent de beste vakantieadresjes

2. We willen weten waarom Krieger zoveel van zijn werk houdt

3. We herkennen ons allemaal wel een beetje in Cheryl...

4. ...want ze zegt gewoon wat iedereen denkt

5. Archer kan ons altijd gerust stellen...

6. ...behalve wanneer hij afgeleid is

giphy (9)

7. En herkennen we die ene collega?

Ja die ja

Jammer

 

Trailer seizoen 7

https://www.youtube.com/watch?v=SI4ib-aijhA

Tekst: Arthur Bijl