Bij de koffie: Feyenoordspeler met dood bedreigd, ja-kamp Oekraïne-referendum loopt in en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Rotterdammers opgepakt voor bedreigen Vejinovic

Dit gebeurde er terwijl je lag te slapen.De politie heeft zeven mensen opgepakt die een speler van Feyenoord zouden hebben bedreigd met de dood. Volgens De Telegraaf is het slachtoffer Marko Vejinovic. Hij zou zaterdagavond door de groep Rotterdammers zijn bedreigd. De bedreigingen houden mogelijk verband met de slechte resultaten van Feyenoord. Lees verder.

Meer abortussen wegens zikavirus

Uitbreiding van het zikavirus zorgt er in Brazilië voor dat het aantal abortussen stijgt.Uit angst voor schedelafwijkingen van baby's, waarmee de ziekte in verband wordt gebracht, beëindigen besmette vrouwen hun zwangerschap. Dat schrijft de krant Folha de São Paulo. Lees verder.

Jefferson Airplane-zangeres Signe Anderson (74) overleden

Signe Anderson, de eerste zangeres van Jefferson Airplane, is op 74-jarige leeftijd overleden. Anderson overleed op dezelfde dag dat haar voormalige bandgenoot Paul Kantner op eveneens 74-jarige leeftijd overleed. Het nieuws werd afgelopen nacht bekend gemaakt. Lees verder.

Ja-kamp Oekraïne-referendum loopt in

De voorstanders van een ja-stem tijdens het Oekraïne-referendum lopen in op de tegenstanders. In december genoot het nee-kamp nog van een royale voorsprong van 62 procent tegenover 38 procent ja-stemmers. Maar deze maand is de voorsprong teruggelopen: 55,5 procent tegen 44,5 procent. De race lijkt dus spannender te worden dan tot dusver werd aangenomen. Lees verder.