Max Moszkowicz
Max Moszkowicz
Recente artikelen
 1. Dilan Yesilgöz
  Politiek
  Dilan Yesilgöz: 'Politici zijn er om te dienen'

  Na weken van debatten, campagnes en media-optredens gaat Nederland vandaag eindelijk naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Nieuwe Revu publiceerde onlangs een uitgebreid interview met VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz. Wat haar betreft is het simpel: 'Je moet zorgen dat je het fikst voor de mensen.'

 2. Dilan Yesilgöz
  Politiek
  Dilan Yesilgöz: ‘Ik ben klaar voor het premierschap’

  Als het een beetje meezit voor de VVD bij de komende Tweede Kamerverkiezingen zou Dilan Yesilgöz-Zegerius (46) zomaar eens de eerste vrouwelijke premier van het land kunnen worden. Nieuwe Revu ging op de koffie bij de politica met Turks-Koerdische roots. ‘Ik ben Nederlander, Amsterdammer, Ajacied.’

 3. Ufo
  Mens & Maatschappij
  Nieuwe Revu ziet bewijs voor ufo en praat met Pentagon-klokkenluider David Grusch

  Langzaam dringt het besef door dat we niet alleen zijn in het immense heelal. Met name in de VS is die discussie op gang gekomen nadat verschillende presidenten commissies optuigden die serieus bezig zijn met ufo’s en uaps (unidentified aerial phenomenon). Nieuwe Revu sprak met geheimedienst-klokkenluider David Grusch, die het bestaan en bezit van ufo’s en lichamen van niet-aardse piloten openbaart.

 4. David Charles Grusch
  Mens & Maatschappij
  Nieuwe Revu ziet nieuw bewijs voor buitenaards leven: De UFO van Mussolini

  Al twee jaar covert Max Moszkowicz alles over buitenaards leven voor onder meer Nieuwe Revu. Vorige week kreeg hij het bewijs van buitenaards bestaan onder ogen. Wanneer je dit leest is het nieuws zojuist naar buiten gebracht door New York Times journalisten Lesley Kean en Ralph Blumenthal. Dit is de prelude van het volledige verhaal dat volgende week in Revu zal komen.

 5. Peter R. de Vries geflankeerd door Max jr. (l) en zijn vader Robert Moszkowicz.
  Mens & Maatschappij
  In Memoriam: ‘Peter, mijn vriend en held’

  Max Moszkowicz haalt herinneringen op aan de warme vriendschap tussen zijn familie en Peter R. de Vries.

 6. Peter R. de Vries
  Misdaad
  Peter R. de Vries: ‘Ik wil over de rand in het diepe zwarte gat kijken’

  Peter R. de Vries vecht momenteel voor zijn leven, nadat hij dinsdagavond in Amsterdam op straat is neergeschoten. Max Moszkowicz interviewde de misdaadjournalist eind 2017 voor Nieuwe Revu. ‘Ik ben een journalist die beroemd is geworden, maar ik ben geen artiest. Als ik mijn bekendheid zou kunnen inleveren, zou ik het doen.’

 7. Luis Elizondo: ‘De ufo’s zijn echt, dit is realiteit’
  Premium Mens & Maatschappij
  Luis Elizondo: ‘De ufo’s zijn echt, dit is realiteit’

  Een onmetelijk universum met de aarde als enig bewoonbaar stipje? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar is er echt buitenaards leven, en zo ja, waar houdt het zich dan op? Of hebben ze zich al genesteld op onze planeet?

 8. Coen Vermeeren
  Premium Mens & Maatschappij
  Ufo-expert Coen Vermeeren: ‘Als dit geen bewijs is, wat dan wel?’

  Coen Vermeeren (58) is lucht- en ruimtevaartingenieur, doceerde jarenlang aan de TU Delft en is schrijver van het boek Ufo’s bestaan gewoon. Begin dit jaar bracht hij het vervolg uit, UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers.

 9. Een ufo in Zimbabwe
  Premium Mens & Maatschappij
  Een ufo in Zimbabwe

  In 1994 werden er duizenden waarnemingen en meldingen gedaan vanuit Zimbabwe. Voorafgaand aan het wereldberoemde schoolincident werden in de nachtelijke uren door duizenden mensen uap’s aan de hemel gespot.

 10. Govert Schilling
  Premium Mens & Maatschappij
  Govert Schilling: ‘Kans op buitenaards leven heel aannemelijk’

  Wetenschapsjournalist en publicist Govert Schilling (64) schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland. In ons ufo-dossier laat hij zijn licht schijnen over het bestaan van buitenaards leven.