Deze week in Nieuwe Revu (nr. 4, 2017)

Vandaag ligt er weer een verse Nieuwe Revu in de winkel. Het coververhaal van deze week: - Thailand wapenparadijs. Zon,...

Vandaag ligt er weer een verse Nieuwe Revu in de winkel. Het coververhaal van deze week:- Thailand wapenparadijs. Zon, zee, seks... en 10 miljoen vuurwapens. De maffia is de baas in Bangkok, waar schietpartijen aan de orde van de dag zijn. (reportage)

Verder in editie 4 van Nieuwe Revu:- Oh oh Paramaribo: ‘Suriname stort als een kaartenhuis in elkaar’ (reportage)- Voedselfraude: hoe oplichters met levens spelen (onderzoek)- Groot interview Tom Holkenborg: ‘Mijn ego zat me in de weg’ (interview)- 'Trouwen als maagd was het belangrijkste' - drie portretten van jonge Marokkaans-Nederlandse vrouwen. (interviews)- Kitesurfer Ruben Lente is terug in het water. (fotoreportage)- Neerlands Hoop: Ans Hekkenberg, ambassadeur van het Techniekpact. (interview)- Wat moet je zien op het IFFR? (film)- Super Pop van Jett Rebel: 3 sterren (recensie)- Ozcan Akyol: 'Extreemrechts duldt geen tegenspraak meer' (column)- Column Leon Verdonschot: 'Trump aan de macht is een rampzalige werkelijkheid' (column)- Marith Iedema: 'Als je schrijft over seks, krijg je de vreemdste verzoeken' (column)- Herman Brusselmans fileert Jandino Asporaat (column)

Nieuwe Revu is te koop voor €3,99 in de winkel en voor €3,50 op Blendle.