Bij de koffie: heel Kenia zonder stroom door één aapje en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Maffia-oorlog Napels op volle toeren

In Napels zijn weer twee leden van een maffiaclan vermoord. Ze zijn door leden van een andere maffiagroep op straat onder vuur genomen. De daders zijn spoorloos, schrijft de Italiaanse krant La Repubblica. De slachtoffers zijn 17 en 24 jaar. De afgelopen maanden zijn in Napels meer maffiosi door concurrerende bendeleden vermoord.

Heel Kenia zonder stroom door aapje

Een aapje heeft voor problemen gezorgd in Kenia. Het dier viel in een elektriciteitscentrale op belangrijk apparatuur en zorgde voor een landelijke stroomstoring. Door het wilde dier zaten miljoenen Kenianen vier uur lang zonder stroom, meldt BBC.

Amsterdammer ontdekt krokodil in kruipruimte

Een Amsterdammer heeft dinsdag een 90 centimeter lange krokodil gevonden in de kruipruimte onder zijn huis. Hij belde verschrikt de politie. Lees meer.

Spanje heeft dramatische generale

Spanje heeft zes dagen voor zijn eerste EK-duel een uiterst pijnlijke nederlaag geleden. Georgië zorgde voor een enorme stunt tegen de regerend Europees kampioen (0-1).