Bij de koffie: verklaringen rond Clinton's emailaffaire niet openbaar gemaakt en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

Verklaringen rond emailaffaire Hillary Clinton worden niet openbaar gemaakt

Een Amerikaanse rechter heeft besloten dat verklaringen rond de emailaffaire van Democratisch presidentskandidaat Hillary Clinton niet openbaar worden gemaakt. Een medewerker van Clinton had dit aan de rechtbank verzocht, omdat zij niet wilde dat haar verklaringen voor politieke doeleinden gebruikt konden worden.

'Brexit zet rem op wereldeconomie,' volgens G7

De G7-landen (Verenigde Staten, Japan, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk) zijn unaniem in hun afkeuring van een Brexit. Volgens de landen zal de fragiele economische groei afnemen als het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt.

Twee Japanse meloenen verkocht voor 3 miljoen yen (25.000 euro)

Twee zeldzame Yubari King meloenen zijn geveild voor de recordprijs van 25.000 euro. Bij de meest waardevolle Yubari King meloen is de schil volmaakt glad en de meloen een perfecte bol.