Bij de koffie: 'Abdeslam heeft de intelligentie van een lege asbak' en meer...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuws...

Iedere morgen start Nieuwe Revu de dag op met het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de nacht. Snelle nieuwsflitsen voor bij de koffie, ben je in drie minuten weer bij.

"Abdeslam heeft de intelligentie van een lege asbak", aldus voormalig advocaat Sven Mary

Ook gaf terreurverdachte Abdeslam aan zijn kennis van de Islam van een samenvatting van internet te hebben. De verdachte is eerder door België aan Frankrijk uitgeleverd.

Filipijnse presidentskandidaat belooft zichzelf gratie te verlenen voor moord

Rodrigo Duterte, de Donald Trump van de Filipijnen, heeft alvast beloofd zichzelf gratie te verlenen voor moord. Hij zal het niet meer doen, dat belooft 'ie.

Atletico Madrid wint nipt van Guardiola's Bayern

De ploeg van Diego Simeone wist thuis met 1-0 van de ploeg uit München te winnen. De Argentijnse trainer gaf aan dat het misschien wel de beste overwinning in zijn carrière was.

'Mensen lezen minder over terrorisme uit angst voor inlichtingendiensten'

Ondanks het feit dat juist terroristen angst willen zaaien, lijkt het erop dat mensen hun surfgedrag vooral aanpassen uit angst voor inlichtingendiensten. Knap staaltje contraproductief werk dus!