Andries de Jong
Andries de Jong
Recente artikelen
 1. Jutta Leerdam
  Showbizz
  Rintje Ritsma: 'Jutta Leerdam is een topatleet en een loeisterke vrouw'

  Ze kan verschrikkelijk hard schaatsen, maar wat weten we verder van Jutta Leerdam? Nou, dat ze ruim 3,7 miljoen volgers heeft op Instagram. En o ja, ze heeft een bloedhekel aan kou. Wat doet dat kind dan toch op het ijs?

 2. Gordon
  Showbizz
  Johan Derksen over Gordon: 'Hij moet professionele hulp hebben'

  Gordon (54) sluit zijn koffiezaken, Gordon sluit zijn Instagram, Gordon sluit zijn media­contacten. Gaat het wel goed met de man van de snelle woordgrap en de bulderende lach?

 3. Roy Donders
  Showbizz
  Jan Roos over Roy Donders: 'Hij blijft een nicht als een knol'

  Van overdreven vrouwelijke paillettenprins naar ruig bebaarde aanstaande heterovader. Roy Donders (31) kan het állemaal.

 4. Sylvia Geersen
  Showbizz
  Gaby Blaaser: 'Sylvia Geersen moet meer tongzoenen'

  Sylvia Geersen (36) is een prachtig fotomodel met een spontaan Rotterdams bekkie, maar ze heeft moeite om een man te vinden. Wat klopt hier niet? Dat gaan ze hopelijk uitzoeken in De Bachelorette.

 5. Mart
  Showbizz
  Peter Koelewijn over Mart Hoogkamer: 'Hij is oerstom geweest'

  't Dondert en ’t bliksemt en ’t regent meters bier. Tenminste, wel op een goed feest. Maar bij Mart Hoogkamer (24) begint het in zijn hoofd te bliksemen bij het zien van een vliegend biertje...

 6. Hans Klok
  Interview
  Hans Klok: 'Dat kutvolk uit Amerika moet heropgevoed worden'

  Vol goede moed en met groot gebaar emigreerde Hans Klok (52) in 2019 naar Amerika. Daar zag de illusionist zijn droom in rook opgaan. Inmiddels zwaaien alle deuren weer open voor hem in Nederland. Met een magische trap na richting Amerika blijft Hans voorlopig thuis: ‘Het is wel het allermoeilijkst daar. In Vegas draait alles alleen maar om geld. Dollars, dollars, dollars.’

 7. Alberto Stegeman
  Premium Misdaad
  Wie denkt Alberto Stegeman wel dat hij is?

  Het Openbaar Ministerie wil dat Alberto Stegeman (49) een taakstraf krijgt opgelegd. Hij zou in zijn undercoverjournalistiek veel te ver zijn gegaan met zijn Bassie-en-Adriaan-knutselwerk.

 8. Katja Schuurman
  Premium Showbizz
  Wie denkt Katja Schuurman wel dat zij is?

  Katja Schuurman tikte eerder deze maand de 45 aan én maakte bekend in ver­wachting te zijn.

 9. Boudewijn de Groot
  Premium Showbizz
  Wie denkt Boudewijn de Groot wel dat hij is?

  Voor wie niets in de gaten had, kwam het nieuws als een vuistslag op een draaiende platenspeler: Boudewijn de Groot (75) kondigde onlangs zijn definitieve afscheid van het podium aan.

 10. Bryan Roy
  Premium Sport
  Wie denkt Bryan Roy wel dat hij is?

  Deze week wordt Bryan Roy 50 jaar. De oud-Ajacied en voormalig international verscheen enkele malen op een zonderlinge manier in de media.