Marith Iedema
Marith Iedema
Recente artikelen
 1. Sekswerk in coronatijd
  Premium Mens & Maatschappij
  ‘Zolang het mag, blijf ik zoenen'

  Haast niemand ging het voor de wind in 2020. Maar hoe verging het de seks­werkers, van wie een deel het normaliter al niet makkelijk heeft? ‘Car­dates zijn erg populair in lockdowntijd.’

 2. Marith Iedema
  Premium Seks
  Een geboren cock­- en pussy­-blocker

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt – zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Dit keer: de eerste poging tot seks sinds de komst van baby F.

 3. Marith Iedema
  Premium Seks
  Geen dildo’s, maar luiers

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week: de eerste keer soloseks.

 4. Marith Iedema
  Premium Seks
  Daten via een spelletje

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week spreekt ze Sanne, die het imago van speeddaten wil veranderen.

 5. Marith Iedema
  Premium Seks
  Wel een baby, nog geen seks

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt – zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week krijgt ze seksuele voorlichting, van de kraamverzorgster.

 6. Marith Iedema
  Premium Seks
  Een happy herstart

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt – zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week schrijft ze over haar eerste massage sinds tijden. ‘Niks werkt beter tegen stress en rugpijn dan een behandeling bij mijn favoriete Thaise zaakje.’

 7. Marith Iedema
  Premium Seks
  Tijd voor seks? Vergeet het maar!

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week: doen stellen het meer of minder sinds de coronauitbraak?

 8. Marith Iedema
  Premium Seks
  We zullen doorgaan...

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoon­ lijk vlak. Deze week vraagt ze seksuologe Eveline Stallaart alles over seks tijdens de zwangerschap.

 9. Marith Iedema
  Premium Seks
  De bange man

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Ze merkt al een tijdje dat er niet zo’n leuke trend gaande is. Mannen zijn doodsbang voor de dertigplusvrouw.

 10. Marith Iedema
  Premium Seks
  Verlangen naar een escort

  Marith schrijft voor Nieuwe Revu over wat ze meemaakt, zowel op haar werk, als op persoonlijk vlak. Deze week interviewt ze Leon. Hij heeft ondanks een spierziekte een aangenaam seksleven.