Lees de hele interviewserie Mijn Nederland nu gratis

Voor de serie Mijn Nederland is Leon Verdonschot wekelijks met een lijsttrekker in debat gegaan over zijn of haar ideale Nederland. Tot en met de verkiezingen kun je deze zeven interviews gratis online lezen.

Mijn Nederland collage lijsttrekkers

In een wereld van soundbites en vlugge quootjes (zeker in campagnetijd) vonden de lijsttrekkers het een verademing, vertrouwden ze Leon Verdonschot na afloop van de interviews toe. Een gesprek waarin ze een paar uur de tijd kregen om écht de diepte in te duiken. Altijd scherp, maar nooit verblind door scoringsdrift.

Leon Verdonschot, fotograaf Frank Ruiter en wij vonden het een feest om de interviewserie Mijn Nederland te maken. Daarom brengen we alle interviews graag nogmaals onder je aandacht. Zie het, met nog maar een dagen te gaan tot de verkiezingen, als Nieuwe Revu's eigen Kieswijzer.

Lees hier de interviews met Gert-Jan Segers (CU), Lilian Marijnissen (SP), Richard de Mos (Code Oranje), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), Jesse Klaver (GroenLinks), Lilianne Ploumen (PvdA) en Joost Eerdmans (JA21).

Politiek
  • Frank Ruiter