Libben Reeskamp
Libben Reeskamp
Recente artikelen
 1. Patrick Kicken
  Premium Interview
  ‘Geluid is mijn vijand geworden’

  Hij was ooit een van de meest geliefde en dwarse radio-dj’s van Hilversum. Tot hij in 2011 een zware burn-out kreeg.

 2. Bob Fosko
  Historie
  ‘Eerst maar eens de zomer halen’

  Een mooi afscheidsjaar had 2019 moeten worden voor Bob Fosko (63) en De Raggende Manne. Een nieuw album kwam uit en de band tourde de theaters voor de laatste keer rond. En toen werd begin dit jaar slokdarmkanker bij hem geconstateerd.

 3. Bob Fosko
  Premium Showbizz
  'Eerst maar eens de zomer halen'

  Een mooi afscheidsjaar had 2019 moeten worden voor Bob Fosko (63) en De Raggende Manne. Een nieuw album kwam uit en de band tourde de theaters voor de laatste keer rond.

 4. Guido Weijers
  Historie
  Guido Weijers: 'Er zijn geen heilige huisjes'

  Op 31 december sluit Guido Weijers op RTL4 het jaar af met zijn oudejaarsconference. Er zijn voor de cabaretiers geen taboes. 'In een vrije samenleving moet je alles kunnen zeggen. Ook over de islam.'

 5. Cesar Zuiderwijk
  Historie
  'Afbouwen? Ben je gek! Zolang we lol hebben, gaat de Golden Earring door'

  Geen drank en drugs meer voor Cesar Zuiderwijk (70), de beste drummer van Nederland. 'Je kunt jezelf niet slopen én goed blijven spelen. Bijna iedere dag optreden is verrekte vermoeiend.'

 6. Jeroen van Inkel
  Historie
  Jeroen van Inkel: 'John de Mol bepaalt wat Talpa-dj’s draaien'

  Hij moest even aan Radio 5 wennen en de luisteraars aan hem, maar inmiddels is Jeroen van Inkel met zijn ochtendshow het anker van de zender. Bij het Radio Veronica van John de Mol zat hij op een dood spoor.

 7. Michael Boogerd
  Historie
  Michael Boogerd: 'Dat Froome de Tour mag rijden is bizar'

  Voor Michael Boogerd is de omstreden Chris Froome ook dit jaar favoriet voor het geel in de Tour de France. 'Acht jaar geleden kon ie gemiddelde wielrenners nog niet bijhouden en nu gaat hij voor de vijfde keer de Ronde van Frankrijk winnen'

 8. Jan Roos
  Historie
  Jan Roos: 'Ik ben genaaid door GeenStijl'

  Een jaar geleden stapte Jan Roos na een mislukte verkiezingscampagne op als lijsttrekker van VNL. Hoe is het nu met de opiniemaker?

 9. Toon Gerbrands
  Historie
  PSV-directeur Toon Gerbrands: 'Ajax wilde me twee keer strikken'

  Ajax heeft de afgelopen jaren twee keer geprobeerd om Toon Gerbrands naar Amsterdam te halen, zo onthult de algemeen directeur van landskampioen PSV deze week in Nieuwe Revu.

 10. Annabel Nanninga
  Historie
  Annabel Nanninga: 'Van der Laan heeft Amsterdam niet liever achtergelaten'

  Als we de peilingen mogen geloven, komt Annabel Nanninga geheid in de gemeenteraad. De Amsterdamse Forum voor Democratie-lijsttrekker ligt niet wakker van uitsluiting door linkse partijen.