Bob Fosko
Bob Fosko
Recente artikelen
 1. Bob Fosko
  Premium Column
  Zolang het kon: alle Nieuwe Revu-columns van Bob Fosko

  Tussen eind oktober 2019 en begin februari 2020 deed Geert Timmers onder zijn nom de guerre Bob Fosko ‘verslag van het avontuur met een voorspelbare uitkomst’, zoals hij zijn strijd tegen kanker noemde. De slotzin van zijn eerste column was ‘Zolang het kan!’ wat ook de titel van de serie werd.

 2. Raggende Manne
  Column
  'Of ik het anders had moeten doen? Ik dacht het effe lekker niet zeg!'

  Columnist Bob Fosko blikt terug op begin jaren 90, waarin hij met de Raggende Manne van ieder concert een titanenstrijd maakte. Het was knallen voor de overwinning.

 3. Bob Fosko
  Column
  'Omdat niemand kan zeggen hoeveel tijd me nog rest, pak ik alles en geef ik zoveel mogelijk'

  Columnist Bob Fosko bezit sinds kort de mooiste accordeon ter wereld. De penspiano is zijn grootste geluk sinds jaren, hij wil er voor iedereen op spelen.

 4. Bob Fosko
  Column
  'Iedere keer als ik wakker word, denk ik aan mijn afscheid'

  Columnist Bob Fosko is precies een jaar op weg naar het einde. Heel langzaam glijdt hij omringd door dierbaren uit de tijd.

 5. Bob Fosko
  Column
  'Ik houd de details klein als ik verslag doe van de ziekte'

  Columnist Bob Fosko denkt soms dat kanker een imagoprobleem heeft. Zijn vrouw zegt al maanden dat hij niet te veel over kanker moet praten.

 6. Bob Fosko
  Column
  'Met fluwelen handschoenen en een randje venijn ga ik op naar het afscheid'

  Columnist Bob Fosko beleefde in 2019 een van de mooiste tijden van zijn leven. Hij probeert met zijn linkse vechtlustige kop nog maar eens wat inspiratie rond te strooien.

 7. Bob Fosko
  Column
  'Voordat ik het wist, had ik een accordeon om mijn nek en zat ik in de muziek'

  Columnist Bob Fosko werd in zijn gezin gebombardeerd tot talent, maar toen werd het 1966. The Beatles waren doorgebroken en de accordeon had een populariteitsprobleem.

 8. Bob Fosko
  Column
  'Met een toffe band op een podium staan was de grootste verleiding'

  Columnist Bob Fosko had in zijn jeugd geen tijd voor geld. Hij was te druk met muziek, meisjes, biertjes en liedjes. Brommers en auto’s. Daar had hij zijn handen vol aan. Wat had hij in de geldwereld te zoeken?

 9. Bob Fosko
  Column
  'Ik blijf Poep in je Hoofd zingen, want het is de kortste weg naar de waarheid'

  Columnist Bob Fosko was een kind van de revolutie, een jongen die hield van woorden die rumoer veroorzaakten. Een rebel. Een postprovo. Een lastpak. Dit is het verhaal achter zijn grootste hit: Poep in je Hoofd.

 10. Bob Fosko
  Column
  'Muziek geeft me veel vreugde en troost'

  Columnist Bob Fosko speelt elke dag een potje accordeon, en zowaar: op de laatste CT-scan is een afname van zijn tumoren te zien. Bestaat er zoiets als een heilzame werking van muziek op iemand met kanker?