Vincent de Vries
Vincent de Vries
Recente artikelen
 1. Kluun
  Premium Interview
   ‘Als ik in de spiegel kijk, denk ik: ja, deze man mag ik wel’

  In Familieopstelling, zijn nieuwste boek dat vanaf deze week in de winkel ligt, laat Raymond van de Klundert (56), alias Kluun, niet alleen de hoofdpersoon van zijn bestsellers Komt een Vrouw bij de Dokter en De Weduwnaar terugkeren, hij probeert ook te doorgronden waarom zijn relaties zo vaak stranden.

 2. Dries Roelvink
  Premium Showbizz
  ‘Ik heb dat applaus gewoon nodig’

  Dries Roelvink (61) nam vorige maand afscheid bij 1 op 1, het radioprogramma van Sven Kockelmann waar de Amsterdamse zanger zo’n 2,5 jaar dagelijks commentaar gaf op het nieuws. Inmiddels vragen beiden zich af of dat eigenlijk wel de juiste beslissing is geweest.

 3. Rob Hoogland
  Premium Mens & Maatschappij
  ‘Links kan mijn bloed wel drinken’

  Rob Hoogland (69) schrijft al meer dan 35 jaar columns voor De Telegraaf. Tot voor een paar jaar geleden bijna dagelijks, maar nu hij met pensioen is, heeft hij zijn frequentie teruggebracht naar drie keer per week.

 4. Frank Evenblij
  Premium Showbizz
  ‘Van een mooie nederlaag kan ik genieten’

  Het zou voor Frank Evenblij, samen met Erik Dijkstra het gezicht van Bureau Sport, de ultieme sportzomer worden. Maar dat werd het niet. Door de coronacrisis glipte alles uit zijn handen.

 5. Bram Bakker
  Premium Mens & Maatschappij
  ‘Alles wordt ons uit de handen geslagen’ 

  Mensen zijn creatieve beestjes, zegt Bram Bakker. En daarom acht de psychiater de kans vrij groot dat we met z’n allen met een goed gevoel uit de coronacrisis zullen komen.

 6. Danny Ghosen
  Premium Showbizz
  ‘Je moet je niet laten leiden door angst’

  Programmamaker en journalist Danny Ghosen (42) gaat door waar anderen stoppen. Eerst bij PowNed en nu bij de NTR, met zijn nieuwe programma Danny op Straat.

 7. Guido den Aantrekker
  Premium Showbizz
  ‘Ik gun iedereen zijn gelukjes’

  Mede dankzij de relatieperikelen van André Hazes, Marco Borsato en Humberto Tan kent Story gouden tijden. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker (53) wil een jachtvlieger zijn, zonder een kamikazepiloot te worden.

 8. Harry Mens
  Premium Showbizz
   ‘De linkse hap moet me niet’

  Harry Mens (73) is niet alleen makelaar en eigenaar van een crematorium in Lisse, maar inmiddels ook al bijna een kwart eeuw het gezicht van Business Class, het baken voor de welstandige meneer of mevrouw op de zondagochtend, dat hij niet alleen presenteert, maar ook financiert, organiseert en produceert.

 9. Maarten van Rossem
  Premium Showbizz
  ‘Als ik al eens mopper, is dat met een goede reden’

  De 76-jarige Maarten van Rossem is niet alleen historicus en hoogleraar met als specialisatie de Amerikaanse geschiedenis en politiek, hij is ook een waar kijkcijferkanon. Na De Slimste Mens trekt hij ook met Hier Komen de Van Rossems een miljoenenpubliek.

 10. Gerald Roethof
  Premium Misdaad
   ‘Af en toe een winkel­dief, heerlijk’

  Omdat Gerald Roethof (46) niet met alle winden meewaait, wordt hij door een deel van Nederland afgeschilderd als een hork. Maar wie denkt dat de Amsterdamse strafrechtadvocaat – die onder anderen Jos B. bijstaat in de zaak­ Nicky Verstappen – daarmee zit, heeft het mis.